Blog

Convocatòria residències artístiques Eufònic/Lo Pati 2017

Convocatòria residències artístiques Eufònic/Lo Pati 2017

Convocatòria internacional dirigida a creadors residents a la Unió Europea que vulguen realitzar un treball de recerca en residència durant l’estiu 2017

La residència Eufònic 2017, convocada per Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre va dirigida a acollir projectes de vídeo i música experimentals i arts visuals i sonores relacionats amb lo paisatge visual i sonor del Delta de l’Ebre.

La convocatòria és internacional, i els destinataris són creadors residents a qualsevol estat membre de la Unió Europea. L’objectiu de la residència és oferir a l’artista les condicions d’espai i concentració adients per la seua recerca, així com disposar de l’abast natural del Delta de l’Ebre. Lo resultat de la recerca se presentarà dins Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre (del 31 d’agost al 3 de setembre de 2017 a Sant Carles de la Ràpita, Amposta i altres poblacions i espais naturals de les Terres de l’Ebre); i dins Eufònic Urbà (febrer 2018) a Arts Santa Mònica, Barcelona. La data límit per presentar-se és lo 29 de maig de 2017.

Documentació completa en català, castellà i anglès.

Més informació: info@eufonic.net o comunicacio@lopati.cat