Blog

Convocatòria residència 3angled

Convocatòria residència 3angled

3angled inicia una col·laboració entre tres institucions culturals del territori de l’Euroregió Pirineus Mediterrània implicades en la creació artística audiovisual contemporània.

– hTh – CDN de Montpellier (Montpellier, Occitània)
– Eufònic (Terres de l’Ebre, Catalunya)
– Addaya Centre d’Art Contemporani (Mallorca, Illes Balears).

3angled es centra en la manera en la qual la creació digital o audiovisual es qüestiona i transforma avui en dia la creació viva i performativa. Els tres socis proposen acollir i fer circular dins dels seus espais un/a artista de l’Euroregió que treballi amb aquestes temàtiques i que podrà desenvolupar un projecte en el cor de la nova associació aprofitant les contribucions específiques complementàries de cada soci (support artístic, espais de creació, support tecnològic, espais de presentació, equips multidisciplinaris i la confrontació de treball per a diverses audiències).

Aquests tres socis posen en marxa una convocatòria per a projectes amb la finalitat de seleccionar un/a artista que formi part del territori de l’Euroregió i proposar-li diversos períodes de residència de creació i diferents moments (evolutius) per a presentar l’obra o les diferents etapes del treball.

3angled llança una convocatòria per a projectes que es desenvoluparan entre juny del 2017 i febrer del 2018.

Aquesta crida s’adreça a artistes o col·lectius d’artistes originaris o residents a l’Euroregió Pirineus-Mediterrània compromesos amb la creació artística audiovisual contemporània.

Descarregar les bases de la convocatòria aquí
descarregar el formulari d’inscripció aquí

Envia el formulari d’inscripció correctament omplert a info@3angled.eu. Després que un humà l’hagi revisat rebràs un correu de confirmació validant la teva candidatura.

Llegir en francès | Llegir en castellà

Una iniciativa